Schilderij OF TEKENING kopen

Veel belangstelling voor tekeningen “Spakenburg”

Tekeningen kunstroute 2021

Tijdens de kunstroute op 10 en 11 september 2021 zijn er veel belangstellenden geweest die één of meerdere tekeningen willen kopen. Maar ik kan ze nu nog niet verkopen want de tekeningen, met hun bijpassende verhalen, zullen worden gebundeld in een boekje waarvan de uitgave gepland staat voor de kunstroute van 2022. Verder ben ik van plan om van een serie tekeningen, een beperkt aantal genummerde- en gesigneerde printen uit te geven. De originelen worden daarna getaxeerd en kunnen worden verkocht. Heb je belangstelling voor een origineel of een print, meld je dan via de website zodat ik je vrijblijvend kan inlichten wanneer ze beschikbaar zijn.

Een schilderij kopen is best spannend.

Het is ontzettend leuk om iets heel moois te kopen, iets dat uniek en handgemaakt is. Met een schilderij kun je een klik hebben, je kunt emotie voelen of het gewoon mooi vinden. Dan moet je er ook nog een goede plek voor hebben en het moet passen bij je interieur. Het kan dus best spannend zijn om zoiets te kopen.

Kijken en overleggen

Vind je een schilderij leuk? Neem dan gerust contact met mij op voor overleg. Van mij hoeft niets en ik ben er aan gewend dat mensen niet alles wat ik maak mooi vinden, smaken verschillen ten slotte.

Prijzen

Als een schilderij nog te koop is, staat er een prijs bij. Met de verkoopprijs zijn de gebruikte materialen(doeken en verf van professionele kwaliteit) gedekt, maar de werkuren en de artistieke waarde zeker niet. Ik bied de schilderijen dus tegen een gunstige prijs aan.